Datorinstallation
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

Nuförtiden är det ytterst svårt att driva en verksamhet eller ett företag utan att ha tillgång till en dator. I datorn hanteras allt från kundkontakter, möten bokas in, konferensrum bokas, bokningar läggs och mycket mer. I många fall är en dator ett livsnödvändigt objekt för att ett företag ska kunna bedrivas överhuvudtaget. Finns ingen dator, så finns inget företag.

Vi hjälper dig med datorinstallationen från början till slut

Är det dags att byta datorer på företaget eller vill du helt enkelt uppdatera till nyare? Det spelar ingen roll om det är de första datorerna som ska installeras eller om det är tredje gången om. Vi har kunskapen som krävs för att datorinstallationen ska gå smidigt och smärtfritt. Installationscompaniet kan hjälpa dig från början till slut och hjälper dig även att göra en behovsanalys för att se vad just din verksamhet behöver.

Flexibla lösningar och behovsanpassat

Vi hjälper dig helt och hållet på dina egna villkor med allt från datorinstallationer och anslutningar till installationer av skrivare, kopiatorer, tangentbord och mus. Eftersom en datorinstallation i många fall kan ta lång tid så öppnar vi även upp för möjligheten till pauser. Genom att använda dig av oss kan du få flexibla lösningar som är anpassade efter just era behov. Våra installationer är felfria och vi kan dessutom garantera fullt ansvar efter utförd tjänst. Installationscompaniet erbjuder även serviceavtal med företag. Det betyder att du kommer kunna ha oss på plats samma dag som ett problem uppstår eller när du är i behov av professionell hjälp.