Elinstallation
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

Vid en mindre eller omfattande renovering eller nybyggnation är det stor sannolikhet att du står inför ett faktum att göra elinstallationer och kabeldragningar, alternativt underhåll av befintliga installationer, felsökningar och mycket mer. På Installationskompaniet är du och ditt hem / din fastighet i säkra händer, eftersom vår spetskompetens, noggrannhet och serviceanda sätts i första rummet. Vi tillåter varken slarv eller brister i arbetet överhuvudtaget.

Våra tjänster inom elinstallationer

Installationskompaniets elektriker har som daglig sysselsättning att befatta sig med allehanda typer av eldragningar, installationer och underhållsarbete, oavsett om det rör sig om en renovering eller nyproduktion. Våra uppdrag kan inbegripa små åtaganden som byte av vägguttag till indragning av golvvärme eller mer avancerade projekt inom industrin. Vi tar även hand om felsökningar om elen skulle strula, service och kontinuerligt underhåll, samt jour, tillsyn av elanläggning och projektering. Vi är väl medvetna om vilka krav som ställs på oss och vi garanterar ett väl utfört arbete enligt regelverket och de riktlinjer som styr, vilket är betryggande för dig som kund. Samtidigt ska det understrykas att vi värnar om att installera under så miljövänliga premisser som möjligt.

Kika i vår broschyr för rätt tillbehör till din elinstallation

Förutom våra arbetsområden, har vi ett stort sortiment av både brytare, eluttag m.m. som du kan välja mellan inför en elinstallation utförd av oss. Vi guidar dig gärna i valet för att du ska kunna tillgodose behovet av funktionalitet, säkerhet och design i en och samma produkt. Du är alltid välkommen förbi våra kontor som ligger i södra Sveriges orter Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg, alternativt ta en titt i vår digitala informationsfolder där du får en ingående förklaring av våra tjänster.