Hemmabio installation
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

Funderar du också på att skaffa en hemmabio? Eller behöver du hjälp med installation, felsökning eller annan service? Vi på Installations Companiet hjälper dig gärna att få rätt på det hela, så att du kan börja med de där härliga filmkvällarna.

Varför hemmabiosystem?

Även om de flesta av oss uppskattar utekvällar är det få saker som kan mäta sig med en hemmakväll efter en lång vecka. Fredagsmyset framför TVn är sedan länge en klassiker som blir betydligt bättre med ett eget hemmabiosystem. För att det ska fungera ordentligt kan det dock behövas lite hjälp med installationen, som inte alltid är så enkel. Det kan också hända att du behöver service, och då är du välkommen att kontakta oss på Installations Companiet.

Installations Companiet – Vi hjälper dig med hemmabion

På Installations Companiet är vi medvetna om att installationer av olika slag kan vara lite komplicerade. Framförallt teknologier som hemmabiosystem kan vara extra svåra att förstå sig på eftersom de ofta är ganska komplexa, och för dig som inte är någon teknikfantast är det inte alltid så enkelt att veta var alla sladdar ska kopplas in eller hur du bör göra alla inställningar. Dessutom är en hemmabio ett dyrt inköp som bör hanteras med försiktighet. Vi hjälper dig gärna med tjänsterna nedan:

  • Installation
  • Felsökning
  • Service
  • Produkter
  • Projektering

När du kontaktar oss på IC kan du vara säker på att vi erbjuder skräddarsydda lösningar enligt dina önskemål. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig som kund på bästa sätt och toppkvalitet är givetvis garanterad. Välkommen till oss!