Kamerainstallation
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

En övervakningskamera är den ultimata lösningen på ett redan befintligt larmpaket. Dock är det viktigt att själva kamerainstallationen går rätt till och att kameran hamnar där den gör nytta. På IC Säkerhet har vi hundraprocentig koll och stor erfarenhet av kamerainstallationer i hem, på arbetsplatser och allmänna utrymmen. Övervakningskameror bör hanteras med största omsorg och planering. Det är också viktigt att de sitter på platser där tjuvarna ofta rör sig, såsom huvudingång, köksingång, källare och fönster vars omnejd inte är upplyst. I vissa fall kan det också vara bra att sätta kameran högst synlig för en avskräckande effekt.

IC Säkerhets moderna kamerainstallation

Dagens övervakningskameror är utrustade med smarta funktioner och behändig hantering. På Installationscompaniet diskuterar vi igenom dina behov och skapar en lösning så att du kan styra kameran precis som du vill, samtidigt som den kan integreras i övrigt larmsystem och teknisk utrustning. Med dagens moderna teknik är det lätt att styra kameran från appar och mobiltelefoner, samt spela in material ur säkerhetssynpunkt. Tack vare våra auktoriserade elektriker och våra utbildningar, har vi lyckats ta fram de bästa produkterna med samarbetspartners, med analoga/digitala och användarvänliga system där kamerainstallationen går snabbt och smidigt till. Vi låter heller inte lagar och regler angående kamerabevakning gå obemärkta förbi.

Våra kamerainstallationer inbegriper service och underhållsaspekter hela vägen

På IC Säkerhet begränsar vi oss inte till en kamerainstallation. Med installationen följer också full service, underhåll, felsökningar, projektering m.m för stora och mindre system. Kamerainstallationer tas om hand av behöriga elektriker som har öga för detaljer och besitter stor kunskap på området [i]krävande säkerhetssystem och lösningar[/i], och eftersom vi är specialister inom ett brett kunskapsfält inom el, följer vi med dig hela vägen om något skulle krångla i senare skede.