Larm
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

Ett inbrottslarm har mer eller mindre blivit kutym för bostadsägare och företagare eftersom antalet inbrott har ökat med tiden. Idag förekommer en rad olika larmtyper och säkerhetslösningar för att du som privatperson, fastighetsägare eller företagskund ska kunna känna trygghet oavsett om du sitter på din arbetsplats eller hemma i din egen soffa. IC Säkerhet ligger alltid steget före inbrottstjuven och garanterar en komplett paketlösning där både teknik och service smälter samman i ett.

Skräddarsydda larm efter dina behov

Med ett nytänk och en skarp prioritering av säkerhet, har IC Säkerhet blivit ett företag att räkna med. IC står för Installationscompaniet och som du själv kan gissa har vi legat i för att utveckla olika lösningar och en ultramodern teknik, både inom produkt och installation. Vi använder oss av högteknologiska fabrikat som exempelvis SPC, Teletec och Risco Agility som alla besitter revolutionerande egenskaper och håller klåfingriga tjuvar borta. En storsatsning på utbildningar och kompetensklassificering har legat till grund för vår framgång, för att numera kunna leverera anpassade och specifika inbrottslarm och helhetslösningar till alla typer av kunder.

IC:s tjänster inom larm och säkerhet

En stor fördel med IC Säkerhet är att det enkelt kan verka i symbios med hemmets övriga utrustning och teknik, såsom IP-telefoni och fiber m.m. Följaktligen, får du således en produkt där tillsyn, service och installation ingår. Vi utför både nya installationer, underhållsarbeten, felsökningar och projektering samtidigt som vi erbjuder tillförlitliga produkter och service från A till Ö. Välkommen att kontakta oss i Malmö, Trelleborg, Helsingborg eller Lund och samtala kostnadsfritt med någon av våra säkerhetsrådgivare för en ultimat larmlösning.