Ljudinstallation & ljudtekniker
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

Ljud kan vara både kvalitativa och behagliga, men även störande om inte utrustningen installerats på rätt sätt. Vi på Installations Companiet i Skåne är experter på ljud och kan hjälpa dig med allt från produktkonsultation och projektering till installation av HIFI-anläggningar och trådlösa ljudsystem. Av våra ljudtekniker kan du förvänta dig skräddarsydda ljudinstallationer, oavsett om det gäller privata hem eller företag.

Erfarna ljudtekniker

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom ljudinstallation och vi sätter alltid dina specifika behov och önskemål i fokus för varje uppdrag. Våra ljudtekniker kan bl.a hjälpa dig med exempelvis följande:

  • Installationer av HIFI-anläggningar, både för verksamhet & hem
  • Nybyggnationer av ljudanläggningar
  • Produktkonsultation
  • Projektering
  • Trådlösa ljudsystem
  • Ljudsystem för butiker & restauranger
  • Installation av utomhusanläggningar

Varför Installations Companiet?

På Installations Companiet samarbetar vi enbart med seriösa leverantörer som även de har expertis inom sitt fält. Hög kvalitet och pålitlighet är av största betydelse för oss och vårt mål är alltid att du som kund ska få precis det resultat du önskar dig. Därför är vi också extra måna om att diskutera dina behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig. Vår inställning är att alla kunder är olika och därför är flexibilitet en avgörande faktor för att utföra högkvalitativa ljudinstallationer i olika miljöer och åt olika kunder. När du väljer oss för att få hjälp med din ljudinstallation kan du vara säker på att vi tar dina särskild önskemål samt arbetets kvalitet på allra största allvar. Samtidigt ser vi självklart till att du blir riktigt nöjd när vi är färdiga med projektet.