Nätverksinstallation & nätverkstekniker
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

I dagens samhälle blir det allt mer viktigt att ha en internetuppkoppling som fungerar smärtfritt. Både privatpersoner och företagare använder sig av internet under dygnets nästan alla timmar och ett dåligt nätverk kan snabbt orsaka stora problem för kunder och för verksamheten. Vi på Installationscompaniet erbjuder helhetslösningar för alla typer av företag och kan se till att anpassa lösningarna efter just era specifika önskemål och behov.

Med lång erfarenhet och hög kompetens ser vi till att ni får tillgång till en stabil uppkoppling som förenklar i er vardag. Genom att använda er av oss och våra nätverkstekniker kan ni få hjälp med allt från heltäckande Wi-Fi nätverk till serverrum eller installationer av t.ex. switchskåp. Här nedan kan ni läsa om alla de tjänster som vi kan bistå med när ni är i behov av ett tryggt nätverk.

Vi hjälper er med nätverksinstallationer

Installationscompaniet erbjuder:

  • Dragning av KAT 6-kabel och hjälp med installationer för fasta eller trådlösa routers.
  • Hjälp med sammanställning av utrustning, t.ex. dator, telefoner och router.
  • Felsökningar och installationer av patchning, switchskåp och dokumentation. Vi har tillgång till avancerade tekniker och redskap för att snabbt och smidigt utföra felsökningar i datanät.
  • Serviceuppdrag och löpande service med ett avtal.
  • Installationer inom fiberuppbyggnad, t.ex. Nod, Fiberuttag, Skarvskåp eller CPE.
  • Underhåll av fibernät och löpande service.
  • Mätning och fibersvetsning i CPE och skarvskåp.

Vi ser till att ni får en helhetslösning och kan även hjälpa till med uppbyggnation av datanät. Vi utgår från era önskemål och krav och skräddarsyr därefter en lösning, t.ex. för uttag, switchar och valet av nätverk.