Övervakningskamera
Malmö, Helsingborg, Lund & Trelleborg

Ett larm gör sig allra bäst med en övervakningskamera där du kan hålla bättre koll på oinbjudna gäster, lättare få bevismaterial vid ett potentiellt inbrott och få en fördelaktig överblick vad som händer i och runt ditt hem. IC Säkerhet har inte bara utvecklat osvikliga inbrottslarm, utan även en rad övervakningskameror som blir ett komplett tillbehör i säkerhetslösningen. Hitta ett anpassat kamerapaket till din villa, din arbetsplats, fastigheten eller sommarstugan och få bukt med skadegörelsen eller oron som inverkat på ditt liv eller förhindra att de överhuvudtaget uppkommer.

IC Säkerhet övervakningskamera

IC Säkerhet värdesätter säkerhet och detaljrikedom mer än någonsin och beträffande våra kameralösningar är dessa två huvudsakliga egenskaper som förenklar bevis att framträda klart och tydligt samtidigt som en övervakningskamera redan motar Olle i grind och förhindrar att tjuven skrider till verket med sina planer. Vi samarbetar med ett flertal partners med vilka vi har kunnat ta fram de bästa övervakningskamerorna och genom vår auktorisation, installera dem på det bästa och säkraste sättet. Med dessa två triumf på hand har vi kunnat stoltsera med längre garantitider samt skräddarsydda metoder som låter dig och ditt hus slippa kippa efter andan så snart en skum figur rör sig i faggorna. Vi erbjuder installation, service, projektering, felsökning och ett produktsortiment av högsta klass.

Kostnadsfri rådgivning – Bekanta dig mer med våra övervakningskameror

IC Säkerhet är alltid redo när du behöver råd och hjälp om vilken typ av kamerapaket som gynnar dig bäst. Eftersom vi har kombinerat vår kompetens av installationer och vårt kunnande tillsammans med andra aktörer som lyckats utveckla pålitliga produkter till ett bra pris, ser vi mer än gärna att du kontaktar oss så att vi kan hjälpa dig omgående. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning.